ارسال شده در تاریخ : شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی، اولین جایزه ریاضی کاربردی سوفیا را برگزار می کند.

روز چهارشنبه 4 اسفندماه 1400 در افتتاحیه اولین سمینار ریاضیات کاربردی و صنعتی، از اولین دوره فراخوان جایزه ملی ریاضی کاربردی سوفیا با حضور و حمایت خیر محترم دکتر محمد رزاقی مقدم کاشانی که به همت دانشکده علوم ریاضی و بنیاد دانشگاهی فردوسی شکل گرفت، رونمایی شد.

بر اساس این فراخوان رسـاله های مقاطع تحصیـلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در حوزه ریاضیات کاربردی مرتبط با صنعت و فناوری های نرم که زمـان دفاع از رساله/ پایان نامه از ابتدای سال 1397 تا پایان سال 1400 باشد می توانند در این جایزه شرکت کنند.

علاقمندان برای شرکت در این جایزه تا 31 شهریور ماه سال 1401 فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانۀ این جشنواره به نشانی مشهد، میدان آزادی، پردیس دانشگاه مشهد، دانشکده علوم ریاضی، کد پستی 917948974 و یا به نشانی الکترونیکی math@um.ac.ir ارسال کنند.

Sophia