فراخوان شرکت دانشجویان کارشناسی ارشد در پروژه مشترک رشته اگرواکولوژی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان (برای انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد)

1400050601

بر اساس همکاری های دو جانبه میان دانشگاه فردوسی مشهد (دانشکده کشاورزی) و دانشگاه کاسل آلمان (دانشکده علوم کشاورزی ارگانیک) برای طرح تبادل دانشجو از سوی  DAAD، واجدین شرایط به مدت یک ترم تحصیلی در دانشگاه کاسل کشور آلمان تحصیل خواهد کرد.

ظرفیت پذیرش در این بورسیه 3 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته اگرواکولوژی گروه اگروتکنولوژی دانشکده کشاورزی، پذیرفته شده در دانشگاه فردوسی مشهد  از طریق آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1401-1400 به مدت یک ترم تحصیلی می باشد.

دانشجویان کارشناسی کلیه رشته های علوم کشاورزی و منابع طبیعی فارغ التحصیل دانشگاه های کشور می توانند، از طریق سازمان سنجش متقاضی این دوره باشند.

امکانات دوره:

•  کلاس های درسی  همزمان در دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل به زبان انگلیسی تشکیل خواهد شد.
  • هزینه های بلیط رفت و برگشت  3 نفر دانشجوی این دوره به کشور آلمان  توسط DAAD پرداخت می شود (یک بار).
  • کمک هزینه زندگی به مدت یک ترم (حداکثر 5 ماه) توسط DAAD پوشش داده خواهد شد.
  •  برای ارتقای سطح زبان انگلیسی متقاضیان تسهیلاتی از سوی DAAD در نظر گرفته شده است

شرایط و مدارک لازم:

• کلاس های درسی این 3 نفر در دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان به زبان انگلیسی برگزار خواهد.
  • دانشجویان باید حداقل جزو 25 درصد دانشجویان ممتاز ورودی  رشته ی علوم کشاورزی و منابع طبیعی باشند.
  • دانشجویان باید دارای مهارت زبان انگلیسی در سطح B2 (معادل (IELTS  6-6.5) باشند.
  • قبولی در رشته کارشناسی ارشد اگرواکولوژی (پروژه مشترک دانشگاه فردوسی مشهد- دانشگاه کاسل آلمان) در آزمون کارشناسی ارشد 1401-1400 سازمان سنجش .

برای دریافت اطلاعات بیشتر

تماس با آقای دکتر  پرویز رضوانی مقدم، نماینده دانشکده کشاورزی در پروژه مشترک دوره کارشناسی ارشد اگرواکولوژی بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان

آدرس پست الکترونیک:   rezvani@um.ac.ir

تلفن: 05138805796