فراخوان شرکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در طرح تبادل دانشجو اراسموس پلاس (دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان)

1400050605

بر اساس همکاری های دو جانبه دانشگاه فردوسی مشهد (دانشکده کشاورزی) و دانشگاه کاسل آلمان (دانشکده علوم کشاورزی ارگانیک) برای طرح تبادل دانشجو از سوی اراسموس پلاس، واجدین شرایط بمدت یک ترم تحصیلی در دانشگاه کاسل کشور آلمان تحصیل خواهد کرد.

ظرفیت پذیرش در این بورسیه 2 نفر از دانشجویان جاری تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به مدت یک ترم تحصیلی می باشد

امکانات دوره

• کلاس های درسی در دانشگاه کاسل به زبان انگلیسی تشکیل خواهد شد.
  • هزینه های بلیط رفت و برگشت  2 نفر دانشجوی این دوره به کشورهای آلمان  توسط اراسموس پلاس پرداخت میشود (یک بار).
  • کمک هزینه زندگی به مدت یک ترم (حداکثر 5 ماه) توسط اراسموس پلاس پوشش داده خواهد شد.

شرایط  شرایط و مدارک لازم:

• دانشجویان در تمامی گروه ها و گرایش های دانشکده کشاورزی می توانند متقاضی باشند منوط به این شرط که موضوع تحقیق متقاضی به اگرواکولوژی (کشاورزی ارگانیک، تنوع زیستی، مدیریت و حفاظت از منابع، GIS وسنجش از راه دور و دیگر موضوعات مرتبط با اگرواکولوژی)  مربوط باشد.
  • مدارک معتبر تواناش زبان انگلیسی ( GRE, TOEFL, IELTS) در سطح B2 (معادل IELTS  6-6.5)
  •  شناسنامه علمی (CV)
  • دو توصیه نامه از اساتید دوره تحصیل دانشجو
  • گذراندن حداقل 4 درس در دانشگاه کاسل مورد پذیرش گروه و دانشکده ( با امضا و مهر)د و در راستای برنامه پژوهشی دانشجو
  • جدول تطبیق واحدهای دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه مربوطه ( لیست دروسی که قرار است در دانشگاه  کاسل  در یک  ترم گذرانده شود با امضا و مهر گروه و ریاست دانشکده)
  •  ارائه گزارش ماهانه پیشرفت تحصیلی به مدیریت همکاری های علمی بین المللی
  •  تصویر پاسپورت معتبر .

نحوه ارسال مدارک:

همه مدارک به زبان انگلیسی در نامه ای رسمی با امضا ریاست محترم دانشکده که دانشجو را معرفی خواهد نمود، به پیوست به خانم دکتر قندهاریون مدیر گروه توسعه همکاری های علمی بین المللی و رونوشت به آقای دکتر  پرویز رضوانی مقدم(نماینده دانشکده کشاورزی درطرح آرسموس پلاس بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کاسل آلمان)،  ارسال گردد.

مهلت ارسال درخواست:

سی ویکم شهریور ماه 1400 (1400/06/31)