رئیس اداره امور تغذیه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد

دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، در حکمی دکتر مسعود تقی زاده دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه را  به سمت  رئیس اداره امور تغذیه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فاد در این حکم آمده است :

با اهدای سلام،

احتراما نظر به پیشنهاد مدیر محترم رفاه و سلامت دانشجویان دانشگاه و با عنایت به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی های جناب عالی به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان رئیس اداره امور تغذیه دانشجویان دانشگاه منصوب می شوید. امید است با توکل به خداوند متعال و تلاش و برنامه ریزی مدون و بهره گیری از تمام منابع دانشگاه با نظارت مستمر بر خدمات رسانی مطلوب، و اهتمام ویژه به بهداشت و کیفیت تغذیه دانشجویان، موجبات ارتقاء سطح کیفی خدمات رفاهی را فراهم آورید.

با تشکر فراوان

حمید رضا طاهری

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

لازم به ذکر است دکتر مسعود تقی زاده دانشیار گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی  دانشگاه فردوسی مشهد می باشد.