ثبت نام دوره آموزشی پدافند غیر عامل و حفاظت از زیرساخت‌های شهری ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان

photo_2021-10-23_11-37-27

ثبت نام دوره آموزشی پدافند غیر عامل و حفاظت از زیرساخت‌های شهری ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان

1- عنوان دوره: پدافند غیر عامل و حفاظت از زیرساخت‌های شهری

2- مخاطب دوره: اعضای هیات علمی و کارکنان

3- هدف کلی دوره: آمادگی و آشنایی با پدافندغیرعامل شهری با هدف کاستن از آسیب‌پذیری نیروی انسانی و تجهیزات حیاتی و حساس و مهم کشور در برابر حملات مخرب دشمن و استمرار فعالیت‌ها و خدمات زیربنایی و تامین نیازهای حیاتی و تداوم اداره‌ی کشور در شرایط بحرانی ناشی از جنگ است.

4-  سرفصل آموزشی:

·         مفهوم پدافند غیر عامل

·         اصول و ملاحظات پدافند غیرعامل

·         تفات مفهوم پدافند غیرعامل و دفاع شهری

·         نقش پدافند غیرعامل در آمایش سرزمین

·         جایگاه پدافند غیرعامل در مباحث اجتماعی (زیرساختهای شهری)

·         نقش پدافند غیرعامل در حفاظت و امنیت زیرساختهای شهری

5- مدرسان دوره: جناب آقای دکتر سید هادی زرقانی (عضو هیات علمی گروه آموزشی جغرافیا، دانشکده ادبیات و علوم انسانی)

6- مدت آموزش: 4 ساعت

7- زمان برگزاری:

et

8- مکان برگزاری: لینک دوره اعلام خواهد شد.

9- نحوه برگزاری دوره: مجازی

10- فناوری‌های یادگیری: Adobe Connect

11- روش ارائه محتوا: کارگاهی

12-  تاریخ ثبت نام:  1400/08/03 الی 1400/08/05

13- نحوه ثبت نام:  پورتال پویا- لبه برنامه ریزی و توسعه منابع- منوی تشکیلات و منابع انسانی- زیر منوی ثبت‌نام در دوره‌ها و آزمون‌ها

14- تاریخ نظرسنجی:  1400/08/12 الی 1400/08/19 (صدور گواهینامه دوره آموزشی منوط به تکمیل فرم نظرسنجی می‌باشد.)

15- شرایط شرکت در دوره:

• غیبت در این دوره مجاز نمی‌باشد.
  • تاخیر در ورود و تعجیل در خروج به سامانه، بیش از 15 دقیقه به منزله غیبت می‌باشد. بدیهی است گواهینامه آموزشی برای غایبین صادر نمی‌گردد.
  • صدور گواهینامه دوره آموزشی منوط به تکمیل فرم نظرسنجی می‌باشد.
  • افرادی مجاز به شرکت در دوره‌ فوق می‌باشند که، پیش از این در دوره‌های مشابه با این دوره‌ شرکت نکرده باشند.