اولین مسابقه ملی تدریس مجازی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

اولین مسابقه ملی تدریس مجازی در دو مرحله مقدماتی و نهایی به همت دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد، انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد.
فرآیند های اجرایی مسابقه به پیشنهاد دکتر مرتضی کرمی عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر علمی مسابقه از فروردین 1400 آغاز و پس از برگزاری جلسات متعدد میان تیم اجرایی و هیأت داوران، فراخوان رسمی ارسال ویدئو برای شرکت در مرحله مقدماتی مسابقه از تاریخ 1 اردیبهشت 1400 به مدت 16 روز اطلاع رسانی شد.
در طی 16 روز با اطلاع رسانی های وسیع و گسترده توسط تیم اجرایی، شاهد استقبال فوق العاده و بی نظیر دانشجویان، دانش آموزان، دانشجو معلمان، معلمان و علاقمندان به تدریس از سراسر کشور بودیم.
طبق گزارشات تیم اجرایی مسابقه، تعداد 456 نفر از علاقمندان به راه های ارتباطی دبیرخانه مسابقه، برای اطلاع از نحوه شرکت در مسابقه مراجعه کردند که از این تعداد ما تعداد 202 ویدئوی اختصاصی از 28 استان کشور برای مرحله مقدماتی دریافت کردیم که پس از بررسی های اولیه تعداد 191 ویدئو، پذیرش و برای داوران مسابقه ارسال گردید.
پس از داوری تخصصی ویدئو های ارسال شده توسط هیأت 9 نفره داوران تعداد 50 شرکت کننده به مرحله نهایی مسابقه راه پیدا کردند.
در ادامه در روز های دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه 24، 25 و 26 خرداد 1400 با هدف آمادگی شرکت کنندگان برای مرحله نهایی کارگاه های آموزشی و تخصصی در زمینه طراحی آموزشی و مؤلفه های یک تدریس اثر بخش با حضور اساتید از دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار گردید.
مرحله نهایی مسابقه به میزبانی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ های 19 و 20 تیر 1400 به صورت برخط با حضور هیأت داوران و 50 شرکت کننده مرحله نهایی برگزار گردید.

پس از داوری مرحله نهایی مسابقه با نظر هیأت داوران برگزیدگان مسابقه به شرح زیر اعلام میگردد.
رتبه اول : عبداله نژاد دهباشی ( رامهرمز_خوزستان )
رتبه دوم : یاسمن بیگدلو ( قزوین_قزوین )
رتبه سوم : محمد صادق رخ افروز ( طبس_خراسان جنوبی )
رتبه چهارم : متانت فرهادی ( مشهد_خراسان رضوی )