اخذ استاندارد ISO 17025:2017 توسط آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه

ارسال شده در تاریخ :

گواهی صلاحیت آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در جلسه کمیته فنی مرکز تأیید صلاحیت ملی ایران مورخ  29 خرداد ماه 1400 مورد تأیید قرار گرفت و آزمایشگاه موفق به اخذ استاندارد ISO 17025:2017 گردید.

پیرو سیاست گذاری های حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، آزمایشگاه مرجع مواد غذایی در سال 1396 و با هدف ارائه خدمات و صدور گواهی استاندارد در حوزه مواد غذایی و فرآورده‌های کشاورزی بر مبنای شاخص های بین المللی تاسیس گردید. لذا در راستای برنامه های مدیریت شبکه آزمایشگاه های دانشگاه، از همان ابتدا فراهم سازی الزامات قانونی، پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت، رعایت اصول بی طرفی و محرمانگی و بهبود مستمر در ارائه خدمات بر مبنای استاندارد ISO 17025:2017 در دستور کار آزمایشگاه قرار گرفت.

سرانجام اولین مرحله ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در  روز های سوم و چهارم اسفند ماه سال 1399 با همکاری گروه ممیزان پژوهشگاه استاندارد به نمایندگی از مرکز تأیید صلاحیت ملی ایران به سرممیزی مهندس نادر بهراد برگزار گردید. در طول این برنامه دو روزه گروه ممیزی با حضور در بخش‌های مختلف، به بررسی صلاحیت آزمایشگاه مطابق با الزامات استاندارد ISO 17025:2017 پرداختند.

 در پایان جلسه اختتامیه دکتر وکیلی مدیر شبکه آزمایشگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن قدردانی از حمایت های دکتر بهرامی معاون پژوهش و  فناوری دانشگاه، تلاش های مستمر مدیریت ارشد آزمایشگاه دکتر محبی و همکاری واحدهای مختلف در برگزاری ممیزی و اخذ استاندارد، از هدف گذاری شبکه آزمایشگاه های دانشگاه در توسعه آزمایشگاه‌های مرجع مطابق با استانداردهای بین المللی خبر داد.

لازم به ذکر است دامنه فعالیت‌های آزمایشگاه مرجع مواد غذایی شامل طیف وسیعی از آزمون‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصولاتی نظیر زعفران، زرشک، پسته، خرما، کشمش، عناب و عسل است.

آخرین اخبار

بازتاب اخبار دانشگاه