ارسال شده در تاریخ : دوشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

oydadiccke

دوازدهمین همایش بین المللی کامپیوتر و مهندسی دانش ICCKE2022
این همایش توسط گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ ۲۶ و ۲۷ آبان ۱۴۰۱ (17 و 18 نوامبر 2022) بصورت غیرحضوری برگزار می شود. در 11 سال گذشته، مقالات ارزشمند زیادی دریافت و مقالات پذیرفته شده توسط IEEE Xplore نمایه¬سازی شده است. این همایش در دهه دوم فعالیت خود علاوه بر اهداف قبلی، دو سیاست ارتقای علمی همایش در سطح ملی و بین المللی و نیز توسعه روابط با صنایع مرتبط جهت افزایش پژوهش های کاربردی را دنبال می کند. کمیته علمی همایش از 26 عضو هیأت علمی گروه های مهندسی کامپیوتر و برق دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین 36 عضو هیأت علمی بالغ بر 30 دانشگاه مطرح ملی و بین المللی تشکیل شده است. لازم به ذکر است همانند دوره های پیشین، در حال برنامه ریزی رویدادهای متنوع شامل طرح و حل مساله، کارآفرینی، استعداد یابی و جذب با مشارکت صنایع مرتبط می باشیم.

اطلاعات ارزشمند استخراج شده در طول 11 سال گذشته از داده های همایش
1416    تعداد کل مقالات منتشر شده ICCKE که توسط دیگران استناد شده است