ارسال شده در تاریخ :

با برگزاری سومین دوره مسابقات قهرمانی آنلاین دارت دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و دومین دوره مسابقات آنلاین آزاد دارت دانشجویان دختر و پسر سراسر کشور به همت هیأت ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی، کمیته روابط عمومی این مدیریت گفتگویی با دکتر مهتاب معظمی مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی، دکتر شهابی رئیس انجمن دارت اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان کشور و مومنی مدرس رسمی انجمن دارت و سرمربی اسبق تیم های ملی جوانان سالهای 2017 ژاپن و2019 رومانی انجام داده است که در ادامه می خوانید:

1400082906

دکتر مهتاب معظمی مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی

-دانشگاه فردوسی مشهد و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه چه اقداماتی را در جهت هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد ورزشی انجام داده است؟

دانشگاه فردوسی مشهد یکی از بزرگترین دانشگاه های منطقه و کشور محسوب می شود و همیشه در برگزاری و میزبانی مسابقات منطقه، قهرمانی کشور و المپیادهای فرهنگی ورزشی دانشجویی پیشرو و متولی بوده است. با توجه به این که دانشگاه فردوسی مشهد تجربه برگزاری و میزبانی رویدادهای مجازی بزرگ دیگری نظیر شطرنج و پومسه در سطح دانشجویان کشور را داشته است با امکانات و تجهیزات کامل همچون بهره گیری از امکانات دانشکده علوم ورزشی اقدام به میزبانی مسابقات دارت این دوره نموده و شرایط مناسبی را در جهت قضاوت این مسابقات فراهم کرده است. حمایت ویژه و ارزشمند معاون محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، همکاری نزدیک با کمیته داوران انجمن دارت استان، به ویژه شهرستان مشهد و در کنار آن حضور همکارانی مجرب و کارآزموده در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، نشان دهنده به کارگیری تمام توان و پتانسیل مجموعه در با کیفیت برگزار شدن این مسابقات است که امیدواریم این امر محقق شده باشد.  

-پیام شما به عنوان دبیر منطقه ۹ ورزش کشور و مدیر تربیت بدنی دانشگاه به ورزشکاران و شرکت کنندگان در این رویداد ورزشی چه می باشد؟

از آنجایی که رشته دارت بسیار جذاب می باشد و دانشجویان فعال در این رشته قطعاً افرادی دارای تمرکز بسیار زیاد و دقت بالا هستند، که این خود جای تبریک و تمجید دارد، با توجه به قابلیت برگزاری این رشته به صورت کامال مجازی فرصت بسیار مناسبی ایجاد می شود تا دانشجویان علاقمند به این رشته بتوانند در سطوح بین المللی نیز شرکت نمایند. به نظر بنده ورزشکاران این رشته در کنار بالا بردن مهارت های فنی بایستی کمی عمیق تر به ارتقا علمی، خصوصا در حوزه رشته ورزشی خودشان بپردازند چرا که هم از جنبه علمی، مهارتی و فنی و همچنین کمک هایی که می تواند در سطح جامعه به اقشار مختلف از جمله کودکان، سالمندان، بیماران و عموم جامعه برای بهتر زیستن بنماید، حائز اهمیت است و معتقدم که کمتر به این موضوع پرداخته شده است. امیدوار هستم که دانشجویان گرامی به عنوان قشر فرهیخته که به این رشته ورزشی می پردازند قدر این فرصت را بدانند و مجدد از همه ورزشکاران که به صورت پویا در این رویداد ورزشی شرکت نموده اند تشکر می نمایم.

1400082907

دکتر شهابی رئیس انجمن دارت اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان کشور

-میزان کیفیت میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در این دوره از مسابقات دارت چگونه ارزیابی می کنید؟

دانشگاه فردوسی مشهد جزو دانشگاه های رتبه یک کشور محسوب می شود و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و مدیر تربیت بدنی، خانم دکتر معظمی بهترین امکانات و تجهیزات مورد نیاز مسابقات آنلاین در رشته دارت را با برنامه ریزی دقیق فراهم نموده بودند.

-انجمن دارت وزارت علوم چه اقداماتی را از ابتدای تأسیس تا کنون در جهت توسعه این ورزش مفرح و جذاب انجام داده است؟

انجمن دارت وزارت علوم در بهمن ماه 1397 رسماً تأسیس شد ودر همین زمان نسبتا کوتاه اتفاقات بسیار خوبی در زمینه ورزش دارت صورت گرفته است و در حال حاضر شاهد برگزاری سومین دوره مسابقات قهرمانی آنلاین دارت دانشجویان وزارت علوم سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و دومین دوره مسابقات آزاد آنلاین دارت دانشجویان سراسر کشور به همت هیأت ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی و فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی هستیم و با همت کادر فنی انجمن دارت دانشگاه ها، ورزش دارت از حالت بازی های تفریحی خارج شده واین رشته رسماً وارد المپیادهای همگانی شده است و همچنین چندین دوره مربیگری، داوری و کارگاه های دانش افزایی در این زمینه برگزار گردیده است و امیدواریم در آینده شاهد توسعه این رشته به خصوص در بخش دانشجویی باشیم.

- چه انتظاراتی از اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، مسئولین دانشگاهی و به طور کلی دانشگاه های سطح منطقه و کشور در خصوص این ورزش دارید؟

ما باید بتوانیم در ورزش دانشگاه ها تنوع ایجاد کنیم و با توجه به اینکه عالیق و سلیقه های نسل جدید دانشجوی ما با گذشته بسیار تغییر کرده است ، از طرفی رشته ی دارت رشته ی مفرح و جذابی است و همچنین نیاز به امکانات زیادی ندارد، می تواند نیاز و تنوع لازم را برای دانشجو ایجاد نماید. و بنابراین نیاز است که مسئولین ورزش کشور توجه بیشتری به این رشته داشته باشند و باتوجه پتانسیل ها، تجارب و امکاناتی که ما در این رشته ورزشی داریم زمینه ی توسعه این رشته را در سطح بین المللی نیز فراهم سازند. رئیس انجمن دارت اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان به عنوان کلام پایانی خاطر نشان کرد سطح کیفی و کمی مسابقات بسیار رضایت بخش بود به طوری که ما در بخش خواهران شرکت کنندگانی داشتیم که نائب قهرمان جهان بودند و حتی بازیکن مدال آور در سطح بین الملی نیز داشتیم و از طرفی در مجموع 130 شرکت کننده که در مقایسه با اولین دوره مسابقات کشوری دارت که تنها 30 ورزشکار شرکت کرده بودند پیشرفت قابل توجهی محسوب می شود و امیدواریم که در آینده نیز شاهد پیشرفت سطح کیفی و کمی مسابقات و همچنین آماده میزبانی مسابقات بین المللی باشیم.

1400082908

مومنی مدرس رسمی انجمن دارت و سرمربی اسبق تیم های ملی جوانان

-میزان کیفیت فنی ورزشکاران شرکت کننده در این رویداد را چگونه ارزیابی می کنید؟

خوشبختانه این دوره از مسابقات به لحاظ کمی یک رکورد محسوب می شود و با حضور 70 شرکت کننده دختر و 58 شرکت کننده پسر از 29 دانشگاه کشور نشان دهنده ی این است که ما در بحث توسعه ی ورزش دارت به نتایج مطلوبی رسیدیم که البته هنوز هم جای کار بسیار است. در این مسابقات ما تلفیقی از حضور بازیکنان حرفه ای و آماتور را در کنار هم داشتیم و به طور کلی کیفیت مسابقات بسیار رضایت بخش بود.

-پیشنهاد شما درخصوص بهبود سطح کیفی این گونه مسابقات چه در فضای مجازی و چه به صورت حضوری چه می باشد؟

جهت بهبود سطح کیفی مسابقات وجود دو عامل کادر فنی مجرب و قوی و همچنین دانشگاه هایی که میزبانی این گونه مسابقات را برعهده دارند بسیار تأثیرگذار می باشد. در این دوره از مسابقات نیز وجود کادر فنی مجرب و دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان میزبان که یکی ازپایگاه های ورزش قهرمانی وهمگانی کشور محسوب می شود، شرایط بسیار مطلوبی را جهت برگزاری هرچه بهتر این رویداد فراهم نمود.

ایشان در پایان به همه ورزشکاران و دانشجویان گرامی نوید این را دادند که تمام توان خود را در توسعه این ورزش در دانشگا هها به کارگیرند.

یادآور می شود مسابقات دارت دانشجویان کشور به 26 و 27 آبان به مدت دو روز و در دو بخش دختران و پسران به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و با قضاوت ۱۰ داور به صورت حضوری و ده داور به صورت برخط برگزار شد.