کسب عنوان قهرمانی تیم هند پلو و بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد

تیم هند پلو و بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد با حضور موفق در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان سراسر کشور مقام قهرمانی این مسابقات را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، کاروان 21 نفره ورزش‌های همگانی پسران دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد با سه تیم بسکتبال 3 نفره، هند پلو و والیبال 4 نفره در چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که با حضور حدود 2 هزار دانشجو  از تاریخ 3 لغایت 8 مردادماه جاری به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان و برگزار شد، شرکت نمود که دو تیم هند پلو و بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه فردوسی مشهد به‌عنوان برگزیده اول معرفی شدند.

تیم هند پلو پسران در بین 20 تیم و بسکتبال در بین 37 تیم شرکت‌کننده از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور توانستند بااقتدار کامل به مقام قهرمانی این مسابقات نائل شوند.

لازم به ذکر است تیم والیبال 4 نفره در بین 28 تیم شرکت‌کننده در رتبه پنجم تا هشتم قرار گرفت.