پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت سال تحصیلی 99-98

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد پیام تبریک دکتر  رضا پیش‌قدم معاون آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد به شرح زیر می‌باشد:

مهر و مهربانی‌هایش یادآور شور و شوق آموختن و جوانه زدن در فصل دانش است. در این پاییز رنگارنگ که با بهار تحصیلی مزین شده است شور و اشتیاق جامعه علمی کشور و حضور سبز استادان گران‌قدر و دانشجویان عزیز،  شوق خدمت را در وجودمان برمی انگیزاند و تلاشمان را دوچندان می‌کند. ما نیز همراه با همه کنشگران عرصه آموزش امید داریم در سال تحصیلی جدید بتوانیم با برنامه‌های هوشمند و فعالیت‌های آموزشی جهت‌دار و همسو با مبانی اساسی نظام تعلیم و تربیت، برای نقش‌آفرینی بهتر دانشجویان در جامعه تلاش نماییم و مبتنی بر الگوی مفهومی آموزش در جهت افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان کارشناسی و افزایش توان پژوهشی و ایجاد قابلیت مرجعیت علمی-اجتماعی در مقاطع تحصیلات تکمیلی، گام‌های استوارتری برداریم. در این راه همدلی و همراهی شما ما را در رسیدن به اهداف والای دانشگاه به‌منظور تأثیرگذاری اجتماعی و خلق جامعه‌ای بهتر یاری خواهد نمود. حضور ارزشمندتان را در عرصه پربار دانش و آموزش گرامی می‌داریم و آرزومندیم با یاری شما در ارتقای هدفمند آموزش کوشا باشیم. برای اعضاء محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز به‌ویژه دانشجویان نو ورود که به‌تازگی به خانواده‌ی بزرگ و پرمهر دانشگاه فردوسی مشهد پیوسته‌اند از درگاه خداوند متعال، موفقیت،عزت و سربلندی و طی مدارج بالاتر علمی و اعتلای ارزش‌های انسانی را مسئلت دارم.

رضا پیش‌قدم

معاون آموزشی دانشگاه