پذیرش دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در بورسیه تبادل دانشجو با دانشگاه FHJ کشور اتریش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، پیرو امضای تفاهم‌نامه و ارائه برنامه عملیاتی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه FHJ اتریش توسط خانم دکتر قندهاریون (مسئول گروه برنامه‌ریزی و توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی)، اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام دانشجویان متقاضی بورسیه تبادل دانشجو از طریق وب‌سایت دانشگاه فردوسی مشهد صورت گرفت و بیش از 20 نفر از متقاضیان با ارائه مدارک، نام‌نویسی نمودند که پس از ارزیابی‌های صورت گرفته از متقاضیان و نیز بررسی مدارک ارسالی آن‌ها، 5 نفر انتخاب شدند. از بین این افراد، 2 نفر موفق به دریافت بورسیه شدند:

• خانم نگار گازرانی
  • آقای علی حسن‌زاده محصل از دانشکده علوم اداری و اقتصادی.

این دانشجویان برای گذراندن ترم تحصیلی در دانشگاه FHJ اعزام خواهند شد.

لازم به ذکر است تأیید، ارسال و پیگیری مدارک دانشجویان از طریق مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد بوده و این بورسیه تحصیلی برای طرح تبادل دانشجو هرساله ادامه خواهد داشت.

به دانشجویان علاقه‌مند توصیه می‌شود نمره زبان انگلیسی (TOEFL / IELTS) و رزومه علمی خود را کامل نمایند تا در بازه زمانی که از سوی دانشگاه اعلام خواهد شد، بتوانند ثبت‌نام نمایند.