همدردی و ابراز تسلیت دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و هیئت همراه از خانواده مرحوم علی کرجی، دانشجوی متوفی این دانشگاه

همدردی و ابراز تسلیت دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و هیئت همراه از خانواده مرحوم علی کرجی، دانشجوی متوفی که عصر روز سه شنبه 11 دی ماه 97 بر اثر عارضه قلبی به رحمت خدا رفت.

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر طاهری، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دکتر عبادی، مدیر گروه مهندسی برق و هیئت همراه در جمع خانواده علی کرجی دانشجوی مرحوم دانشگاه فردوسی مشهد حضور یافته، با خانواده ایشان ابراز همدردی کردند.

مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد در این دیدار ضمن عرض تسلیت به خانواده این دانشجوی محترم که از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می باشند، برای آن مرحوم از خداوند متعال علو درجات را خواستار شدند.