همایش بین‌المللی هزاره خواجه نظام الملک طوسی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود

به همت گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد و به مناسبت هزارمین سالروز تولد خواجه نظام المک طوسی، سیاستمدار، اندرزنامه نویس و ادیب ایرانی، همایش بین‌المللی هزاره خواجه نظام المک طوسی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

این همایش بین‌المللی که با حضور اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی برگزار می‌شود، در ساعت 8:30 صبح روز چهارشنبه، 30 آبان ماه در تالار فارابی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد و همراه با رونمایی از تمبر خواجه نظام الملک گشایش خواهد یافت.

همچنین پنل تخصصی سیاست، در نوبت صبح از ساعت 10 الی 13 در تالار فارابی دانشکده علوم اداری و اقتصادی، پنل تاریخ در نوبت عصر از ساعت 15 الی در تالار دکتر رزمی دانشکده علوم اداری و اقتصادی و پنل ادبیات در نوبت عصر از ساعت 15 الی 18 در آمفی‌تئاتر تاتر دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.

گفتنی است آیین اختتامیه این همایش که همراه با نمایشنامه خوانی خواهد بود، در ساعت 18 همان روز برگزار خواهد شد.