نکوداشت دکتر مدیر شانه چی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

آیین نکوداشت 40 سال خدمت ارزنده دکتر «محمدحسن مدیر شانه چی» روز شنبه 22 اردیبهشت ماه در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندس، دکتر شانه چی استاد مهندسی برق و پیشرو در نظریه سیستم‌های دینامیک که سال‌ها تدریس در دانشگاه‌های مشهد به ویژه دانشگاه فردوسی را در کارنامه دارد.

مراسم نکوداشت این استاد فرهیخته روز گذشته با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر غفوری فرد استاندار اسبق خراسان و وزیر اسبق وزارت نیرو، جمعی از استادان و دانشگاهیان در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی برگزار شد.

در این مراسم دکتر رجبی مشهدی رئیس دانشکده مهندسی و دانشجوی سابق دکتر شانه چی سخنرانی مبسوطی ارائه نمودند.

سپس دکتر کافی رئیس دانشگاه نسبت به برگزاری این نکوداشت اظهار خرسندی نمودند.

در ادامه دکتر غفوری‌فرد، دکتر جبه دار، دکتر مافی نژاد، دکتر هدتنی خاطراتی از دکتر شانه چی بیان نمودند

در پایان این مراسم با حضور اعضای هیات علمی گروه برق از نامگذاری سالن شورای برق بنام "دکتر محمدحسن شانه‌چی" رونمایی شد.

840062_min

840063_min