نشست مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه با هیأت رئیسه دانشکده علوم ریاضی

در نشستی که  با حضور دکتر منصور معتمدی،  مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه و کارشناسان آن حوزه با هیئت رئیسه دانشکده علوم ریاضی دردفتر ریاست این دانشکده برگزار شد، مسائل فرهنگی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در آغاز این نشست دکتر علیرضا سهیلی، رئیس دانشکده علوم ریاضی ضمن خوشامدگویی به مهمانان، از مساعدت های دکتر معتمدی در امور فرهنگی دانشکده تشکر کرد و خواستار تسهیل در پرداخت های مالی از طریق واگذاری تنخواه و یا تخصیص اعتبار به دانشکده شد.

سپس دکتر منصور معتمدی ضمن معرفی فعالیت های مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه، از پیشنهادهای دانشکده برای برطرف کردن دغدغه های فرهنگی استقبال کرد. مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه همچنین بر در نظر گرفتن فعالیت های فرهنگی مناسب برای اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده تأکید کرد.

در این نشست مقرر شد با فراهم کردن فضای مناسب برای حضور کانون های فرهنگی در دانشکده علوم ریاضی، حضور دانشجویان علاقمند به فعالیت های فرهنگی در این کانون ها بیشتر شود.

ارسال کننده خبر: محمدی