موفقیت دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد در کسب کمک‌هزینه فرصت مطالعاتی موسسه حامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، علی ظریف هنرور دانشجوی دکتری اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کمک‌هزینه فرصت مطالعاتی تا سقف 10 هزار دلار از موسسه و سازمان مردم‌نهاد «حامی علوم انسانی» برای گذراندن دوره یک‌ساله در دانشگاه ایندیانای آمریکا شد.

موسسه حامی به‌منظور گسترش علوم انسانی به‌ویژه توسعه‌ی دانش مدیریت و حکمرانی در کشور از دانشجویان رشته‌های علوم انسانی جهت شرکت در دوره‌های فرصت مطالعاتی در حین دوره دکترا حمایت مالی می‌نماید. دریافت این کمک‌هزینه به‌شدت رقابتی است و هرسال تنها به تعداد معدودی از دانشجویان دکتری رشته‌های علوم انسانی در ایران تعلق می‌گیرد.

این موسسه همچنین به‌منظور گسترش علوم انسانی به‌ویژه توسعه‌ی دانش مدیریت و حکمرانی در کشور به دانشجویانی که در دانشگاه‌های معتبر خارجی امکان ادامه تحصیل‌دارند کمک‌هزینه تحصیلی ارائه می‌دهد و از دانشجویان، اساتید و محققین رشته‌های علوم انسانی جهت شرکت در سمینارها، همایش‌ها و مدارس تابستانی/زمستانی حمایت مالی می‌کند.

برای اطلاع از جزئیات حمایت‌های موسسه خامی می‌توانید به وب‌سایت آن‌ها https://www.haamee.org/ مراجعه کنید.