معرفی کتاب- میکروبیولوژی مواد غذایی

کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی تألیف ویلیام فریزیر و دنیس وستهوف، ترجمه: دکتر سیّدعلی مرتضوی استاد دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر مهدی کاشانی‌نژاد و مهندس سیّد حمیدرضا ضیاءالحق در نوبت چاپ دهم در زمستان 1396 در 685 صفحه و 500 نسخه و با قطع وزیری توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

بدون شک درحال حاضر کمتر کسی است که با میکروبیولوژی مواد غذایی سروکار داشته باشد ولی با نام مؤلف ارجمند این اثر (ویلیام فریزیر) آشنا نباشد. کتابی که پیش‌روی شماست درحقیقت از معتبرترین و معروف‌ترین منابع علمی در سطح جهان است و درهرحال حاضر در بسیاری از دانشگاه‌ها به عنوان منبع اصلی معرفی می‌شود. از بهترین کتاب‌هایی که تاکنون منتشر شده‌ است و بر این اساس همواره مبنای کارهای تحقیقاتی و آموزشی قرارگرفته و می‌گیرد.

بی‌شک می‌توان اذعان داشت مطالب مندرج در این اثر که به نحوی علمی و هوشمندانه در شش بخش و 28فصل تنظیم و ارائه شده است، راهگشای ارزنده برای استادان و پژوهشگران علم میکروبیولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی و همچنین دانشجویان علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، تغذیه، پزشکی و زیست‌شناسی می‌باشد.

تصویر جلد کتاب در ابعاد بزرگتر:

book.mrkro_min