معافیت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد از حضور در کلاس زبان عمومی با شرکت در آزمون تعیین سطح

به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند بنا بر مصوبه معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد، مقرر شد در هرسال تحصیلی آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی برگزارشده و دانشجویان محترمی که در این آزمون حدنصاب لازم را کسب کنند، از حضور در کلاس زبان عمومی معاف شده و نمره قبولی در کارنامه ایشان ثبت شود. (نمره ثبت‌شده حداقل ۱۸ است و با توجه به نمره آزمون تعیین سطح مشخص می‌شود)

دانشجویانی که تمایل به شرکت در این آزمون رادارند، لطفاً مبلغ  یکصد هزرار ریال به‌حساب شماره ۴۲۵۲۹۹۱۹۰ بانک تجارت شعبه پردیس دانشگاه به نام تمرکز عواید اختصاصی معاونت آموزشی واریز نمایند و شماره فیش واریزی و اطلاعات خواسته‌شده را حداکثر تا روز شنبه 8 دی ماه 1397  در لینک yon.ir/azmoonum بارگذاری کنند.

مکان برگزاری آزمون تعیین سطح دانشکده مهندسی سالن‎های ابوریحان بیرونی، خیام و بوزجانی است، لازم به ذکر است همراه داشتن کارت دانشجویی و فیش ثبت نام الزامیست.

زمان برگزاری آزمون: دوشنبه 10 دی ماه 1397 ساعت 12 ظهر

مکان برگزاری آزمون: دانشکده مهندسی (سالن های ابوریحان بیرونی - خیام - بوزجانی)

از دانشجویان محترم تقاضا می‌شود برای هرگونه سوالی با شماره 09151241205 آقای پرویزی نماینده امور دروس سرویسی دانشگاه فردوسی مشهد تماس بگیرند.

ایشان در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد اتاق 516 جوابگوی شما هستند.