مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

مراسم جشن دانش‌آموختگی دانشجویان ورودی سال تحصیلی 94-93 دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست با حضور اعضاء هیئت‌علمی، کارکنان و خانواده محترم دانشجویان در محل تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر محمدتقی دستورانی رئیس دانشکده، ضمن خیرمقدم به حاضرین، در خصوص جایگاه و اهمیت دانشکده و ارتقاء سطح علمی دانش‌آموختگان برای حاضران مطالبی ایراد نمود.

لازم به ذکر است این مراسم با سخنرانی دکتر ناصری در خصوص مراسم دانش‌آموختگی سال‌های گذشته ادامه یافت و در پایان پس از برگزاری سوگند دانش‌آموختگی، از فارغ‌التحصیلان دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد  با اهدای لوح تقدیر و تندیس یادبود، تقدیر به عمل آمد.