مراسم جشن سرآمدی هفته آموزش در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مراسم هفته سرآمدی آموزش سال 1398 دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور استادان، دانشجویان و کارمندان دانشکده روز سه‌شنبه 10 اردیبهشت 98 در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی دکتر عبدالله رادمرد رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی به میهمانان خیرمقدم و خوش‌آمد گویی گفت.

دکتر سید هادی زرقانی معاون آموزشی و فرهنگی دانشکده ضمن خیرمقدم و تبریک هفته سرآمدی آموزش موارد و گزارشی از اقدامات این معاونت را ارائه و مراتب سپاس و قدردانی را از فعالان حوزه آموزشی و فرهنگی بجا آورد.

سپس دکتر مجید میرزا وزیری (رئیس گروه آموزش‌های آزاد کالج دانشگاه) سخنرانی با عنوان فرصت‌ها و چالش‌های تعامل دانشگاه با آموزش‌وپرورش و دکتر حسین اکبری (رئیس گروه نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه) سخنرانی با موضوع فرآیند و معیارهای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی را ارائه دادند.

در پایان این مراسم  نیز تقدیر و تشکر از برگزیده‌های عرصه آموزشی، از سوی معاونت آموزشی و فرهنگی دانشکده انجام شد.

ارسال کننده خبر: محرابی

842034