قابل توجه دانشجویان محترم دوره های نوبت دوم،آموزش های الکترونیکی و پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد

با توجه به شروع انتخاب واحد تحت وب برای نیمسال اول سال تحصیلی  98-97 دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ  10 شهریور لغایت 20 شهریور ماه 1397 لازم است موارد زیر مورد توجه قرار گیرد.

خواهشمند است دانشجویان عزیز طوری برنامه ریزی نمایند تا از نظر انتخاب واحد دچار مشکل نشوند.

دانشجویان عزیز باید شهریه مربوطه را به صورت پرداخت الکترونیک و از طریق سایت www.um.ac.ir در سیستم دانشجویی خود انجام دهند (امکان پرداخت الکترونیک برای دانشجویان یوروپرداز ورودی 92 به بعد میسر گردیده است).

لازم به یادآوری است که فیش های واریزی دانشجویان به هیچ وجه عنوان پذیرفته نمی شود و تبعات ناشی از پرداخت غیر الکترونیکی به عهده دانشجویان می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر روی فایل زیر کلیک کنید

shahreye975