قابل توجه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد آسیب دیده درحادثه سیل اخیر

به اطلاع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد آسیب دیده درحادثه سیل اخیر صندوق رفاه دانشجویان این دانشگاه  در نظر دارد دو گروه از دانشجویان ذیل را کمک و حمایت مالی نماید. در صورتی که شامل این دو گروه می باشید، مستندات خود را تا تاریخ 5 تیرماه 1398 به مدیریت رفاه و سلامت دانشگاه اداره رفاه دانشجویان آقای معقول ارائه نمایید.

گروه اول: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بیش از 70 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان فوت شده است.

مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی فوت بر اثر سیل اخیر.

گروه دوم: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بین 30 تا 69 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان مجروح شده است.

مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی پزشکی مبنی بر مجروحیت بر اثر سیل.

اداره رفاه دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد