فراخوان جذب نیروی امریه در بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی

بنیاد نخبگان خراسان رضوی از میان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که شرایط لازم و کافی رادارند نیروی امریه نظام‌وظیفه جذب می‌نماید.

به اطلاع کلیه مشمولین خدمت نظام‌وظیفه استان خراسان رضوی می‌رساند، با عنایت به ابلاغیه بنیاد ملی نخبگان جهت تأمین نیروی امریه، سهمیه نیروی امریه برای بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی، دو نفر( کارشناس شغلی اداری، روابط عمومی و یا سخت‌افزار و نرم‌افزار) در نظر گرفته‌شده است. لذا از میان مشمولین بومی دارای شرایط زیر پس از بررسی و گزینش، نیروی موردنیاز تأمین خواهد شد.

متقاضیانی که دارای شرایط ذکرشده می‌باشند، می‌توانند تا تاریخ اول مرداد ماه 98  با همراه داشتن مدارک موردنیاز، جهت ثبت‌نام به بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی  مراجعه نمایند.

توجه: لازم به ذکر است ثبت‌نام و ارائه مدارک به‌منزله تأیید و تعهد بنیاد برای جذب نیروی امریه نیست و این امر منوط به انجام مراحل اداری و گزینش در بنیاد ملی نخبگان می‌باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید