شیوه نامه حمایت از رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مورد نیاز معاونت فرهنگی- اجتماعی ودانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد

گروه مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی-اجتماعی معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی (که از این پس به اختصار "گروه مطالعات" نامیده می‌شود) با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد  به منظور بهره ‏گیری از توان و ظرفیت بالقوه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در انجام تحقیقات و پروژه‏ های کاربردی مورد نیاز حوزه معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی (که از این پس به اختصار "معاونت فاد" نامیده می‌شود)، از پایان ‏نامه‏ های دانشجویان دکتری و کارشناسی‏ ارشد حمایت به‌عمل می‏آورد.

هدف این طرح، انگیزش و استفاده از تخصص اساتید و دانشجویان مستعد و علاق‏مند، توسعه و جهت‌ دهی همکاری‏های علمی و پژوهشی و همچنین هدایت و بهره ‏برداری از پایان ‏نامه ‏های تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد در راستای حل مسائل حوزه فرهنگی-اجتماعی موجود در دانشگاه می‏باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر روی فایل زیر کلیک کنید.

( 1 پیوست )