رونمایی از بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت آموزشی اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در گردهمایی اعضای هیئت‌علمی جدیدالاستخدام دانشگاه فردوسی مشهد که با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید، از بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت‎های آموزشی (آحفا) اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

گردهمایی اعضای هیئت‌علمی جدیدالاستخدام دانشگاه فردوسی مشهد به‌منظور تبیین سیاست‎های جدید معاونت آموزشی دانشگاه و ارائه راهکارهای عملی در راستای ارتقای توان آموزشی اساتید و دانشجویان در تاریخ شنبه 17 شهریورماه 1397 برگزار شد.

در این جلسه با حضور جناب آقای دکتر کافی، رئیس محترم دانشگاه فردوسی مشهد، حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و اعضای هیئت‌علمی جدید الاستخدام دانشگاه از منشور آموزش، وظایف مدیر گروه و بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت‎های آموزشی (آحفا) اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

در ابتدای جلسه دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن ایراد سخنرانی و خیرمقدم به اعضای هیئت‌علمی جدیدالاستخدام، به تشریح سیاست‎های کلان دانشگاه پرداخت و در ادامه ضمن تشکر از حوزه معاونت آموزشی دانشگاه بابت تلاش در فراهم نمودن زمینه تحول آموزشی در این مدت‌زمان کوتاه، از بسته آحفا (بسته ارزیابی و حمایت از فعالیت‎های آموزشی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد) رونمایی کرد.

در ادامه دکتر پیش‌قدم، معاون آموزشی دانشگاه ضمن بیان سیاست‎های جدید این معاونت، به تشریح جزئیات مصوبات اخیر حوزه معاونت آموزشی دانشگاه پرداخت. بسته آحفا با نگاه تحول و افزایش میزان بهره‎وری در آموزش تهیه‌شده است. این بسته شامل چهار قسمت الزامات آموزشی، توانمندی‎های آموزشی، شایستگی‎های آموزشی و کارنمای آموزشی می‎باشد که هر یک همراه با حمایت و مشوقی از سوی دانشگاه خواهد بود.

در ادامه جلسه خانم صاحبیان، کارشناس مسئول امور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، ضمن مرور قوانین و مقررات آموزشی اعضای هیئت‌علمی، نحوه تکمیل فایل کارنمای آموزشی را بیان نمود.

لازم به ذکر است در پایان این گردهمایی لوح منشور آموزش توسط دکتر پیش‌قدم به همه اعضای جلسه اهدا شد.

ارسال‌کننده خبر: کتابداری