دانشگاه فردوسی قهرمان مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر منطقه 9 کشور شد.

دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پسر منطقه 9 کشور در بخش تیمی  بر سکوی نخست ایستاد و تیم‌های دانشگاه صنعتی شاهرود و بین‌المللی امام رضای مشهد دوم و سوم شدند.

در بخش انفرادی این مسابقات، آقایان محمد طاهرزاده و محمدامین عباسی از دانشگاه فردوسی اول و دوم و امیرحسین کرد از سمنان و جواد اصلان بیگی از دانشگاه امام رضای مشهد مشترکا سوم شدند.

همچنین در بخش دوبل آقایان حامد اعلمی و الیاس قمری از دانشگاه فردوسی مشهد، مصطفی بلالی و رضا گردابی از دانشگاه بیرجند قهرمان و نائب قهرمان شدند و سجاد علی‌آبادی و محمد پرهیزگار از سبزوار و سید فرید سیادت زاده و منصور کارگزار از شاهرود مقام سوم مشترک را کسب کردند.

مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه 9 کشور با حضور 7 تیم به مدت 2 روز در سالن ورزشی فجر دانشگاه بیرجند برگزار شد و دانشگاه فردوسی مشهد در بخش تیمی بر سکوی نخست ایستاد.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد