دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد در مسیر جهانی کردن شهر ریاضی گام برمی‌دارد

ایده شهر ریاضی که توسط دکتر مجید میرزا وزیری، استاد دانشکده علوم ریاضی در سال 77 مطرح و به اجرا درآمد، اینک راه جهانی شدن را می‌پیماید. دکتر میرزا وزیری، مؤسس شهر ریاضی، شیوه نوینی در آموزش ریاضیات بنیاد نهاده است. شهری که در ابتدا با استقبال 21 دانش‌آموز شکل گرفت و هم اکنون تعداد شهروندان آن به بیش از 20 هزار نفر می رسد.

در پی استقبال برون‌مرزی از ایده تأسیس شهر ریاضی و مسابقات آن که با معرفی این مؤسسه توسط دکتر میرزا وزیری در دانشگاه استنفورد، شرکت گوگل وسفر به بیش از 60 مرکز علمی پژوهشی داخل و
خارج کشور انجام گرفت،
روز سه شنبه 16 خرداد جلسه‌ای در همین خصوص در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه فردوسی
مشهد برگزار شد.

این نشست با میزبانی دانشکده علوم ریاضی به ریاست دکتر علیرضا سهیلی و با حضور دکتر عرفانیان، دکتر میرزا وزیری و نمایندگانی از مؤسسات سروش اندیشه، آرمان، شهریار توس، شکیب
و
همچنین دبیر کل انجمن علمی دانشجویان کشور و دبیر انجمن علمی دانشکده علوم ریاضی و حضور دکتر علی گلمکانی به عنوان نماینده دانشگاه UFAL برزیل تشکیل شد و حاضران
درخصوص نحوه همکاری برای توسعه این طرح به گفتگو نشستند.

برنامه ریزی برای همکاری با دانشگاه UFAL برای برگزاری مسابقه فوتبال ریاضی یا مث بال (MathBall)
از مهم ترین موضوعات طرح شده دراین جلسه بود.

شهر ریاضی با آگاهی به نیاز مبرم به ارائه روش های نو برای تدریس و سنجش توانایی های دانش آموزان، به ویژه در زمینه ریاضیات، بازی های طراحی شده در قالب مسابقات برای آموزش ریاضی را مبتنی بر پژوهش های صورت گرفته با توجه به مسائل علمی ریاضی، نکته های مدیریتی، رویکرد روانشناسی آموزشی و زمینه های ایجاد هیجان مثبت را برای یادگیری ریاضی به کار گرفته است.

مسابقه مث بال با ایده گرفتن از چند مسابقه مختلف فوتبال، بسکتبال، والیبال و هندبال طراحی شده است. در این مسابقه شرکت کنندگان در محیطی مهیج و جذاب به طرح و حل مسائل ریاضی می پردازند. این مسابقه می تواند در یک سالن کوچک ورزشی یا در استودیو انجام شود. این مسابقه را می توان با تعداد حداقل 16 تیم به صورت یک جام بین دانش آموزان مدارس برگزار کرد.

.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد