تقدیر از مدیران آموزش دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد

در اولین روز سال تحصیلی جدید، مدیران آموزش دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد موردتکریم قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در اولین روز سال تحصیلی جدید، خانم دکتر انصاری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و جوانان، خانم دکتر کیوانفر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و خانم صاحبیان کارشناس مسئول امور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، با حضور در جلسه مدیران آموزش دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض خسته نباشید، از خدمات این همکاران، صبوری و پشتکار ایشان در پاسخگویی و راهنمایی دانشجویان در دانشکده‌ها تشکر و قدردانی کردند.

در این دیدار، دکتر کیوانفر مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، سلام گرم و صمیمی دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد را به مدیران آموزش دانشکده‌ها ابلاغ نموده و برای تمامی عزیزان آرزوی توفیق و سلامتی و بهروزی کرد و از توجه و دقت نظر ایشان در تکریم دانشجویان و راهنمایی صحیح آموزشی به آنان قدردانی نمود.