تقدیر از دانشگاه فردوسی مشهد در دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری از دانشگاه فردوسی مشهد بعنوان دانشگاه فعال در حوزه مدیریت سبز تقدیر نمود.

باتوجه به تلاش دانشگاه فردوسی مشهد در اجرای اصول مدیریت سبز و الگوسازی آن در همه فعالیتهای اجرایی دانشگاه فردوسی مشهد دکتر غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری با ارسال لوح تقدیر خطاب به دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ، از تلاش های این دانشگاه  بعنوان دانشگاه فعال در حوزه مدیریت سبز تقدیر نمود.

لازم به ذکر است، دانشگاه فردوسی مشهد با هدف معرفی دستاوردهای مدیریت سبز دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان خود که در حوزه مدیریت سبز فعالیت می کنند، در دومین همایش بین المللی دانشگاه سبز که در روزهای ١٠-١١ اردیبهشت ماه در دانشگاه اصفهان برگزار شد حضور یافت و در طراحی و ساخت غرفه از وسایل به ظاهر غیر قابل استفاده و سازگار با محیط زیست بهره برد که این امر موجب استقبال ویژه مسوولان و بازدیدکنندگان شد.

umgreen98