برگزاری کرسی نظریه پردازی سازو کار فهم متون قدسی از منظر هرمنوتیک در دانشگاه فردوسی مشهد

کرسی نظریه پردازی سازو کار فهم متون قدسی از منظر هرمنوتیک به همت بسیج اساتید دانشگاه و با همکاری گروه فلسفه وحکمت اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در سالن کنفراس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه  فردوسی مشهد برگزار شد.

در این جلسه دکتر عباس جوارشکیان دانشیار و مدیر گروه فلسفه دانشگاه فردوسی مشهد به ارائه نظریه خود مستخرج از کتاب "امامت، سر خاتمیت" پرداخت.

در ادامه دکتر عابدی سرآسیا استادیار گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی و دکتر وطن دوست استادیار گروه فلسفه دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان اساتید نقد کننده به طرح دیدگاههای انتقادی خود پرداختند. سپس اساتید حاضر در جلسه نظرات و سوالات خود را مطرح کردند که دکتر جوارشکیان توضیحاتی در حوزه نقدها و سوالات مطرح شده ارائه کرد.

در پایان این نشست نیز دکتر سید حسین سید موسوی مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دبیر علمی این نشست اعلام کرد: نشست بعدی با موضوع چالش های پیش روی سیاستهای جمعیتی توسط اندیشکده مطالعات راهبردی جمعیت در هفته آینده برگزار می شود.

korsi9791