برگزاری نشست علمی بررسی جامعه شناختی بحران های آموزش و پرورش در ایران

نشست علمی بررسی جامعه شناختی بحران های آموزش و پرورش در ایران با حضور دکتر سید جواد حسینی استاد جامعه شناسی و معاون وزیر آموزش و پرورش، دکتر محسن نوغانی و دکتر مجید فولادیان اعضا هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد، در روز شنبه 11 آبان 1398 در سالن اجتماعات شریعتی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

سید جواد حسینی در قسمتی از سخنان خود گفت: اکنون در ایران ۱۲ هزار و ۹۰۰ ساعت آموزش از اول ابتدایی تا پایان سال دوازدهم ارایه می‌شود در حالی که میانگین جهانی آن معادل هشت هزار ساعت است که این میزان هم مورد انتقاد قرار دارد.

مجید فولادیان در ادامه اضافه کرد: آموزش و پرورش موتور توسعه جامعه است و دولت در روند برقراری عدالت موظف به بهره بردن از ظرفیت‌ها و دارایی‌هاست اما از دهه ۷۰ تاکنون در ایران، دولت‌ها برخلاف این وظیفه عمل کرده و هر دو بخش آموزش و پرورش و بهداشت را به سوی کوچک شدن و ذوب شدن سوق داده‌اند.