برگزاری نشست اتاق فکر آلودگی هوای مشهد؛ چالش‌ها و راهکارها در دانشگاه فردوسی مشهد

نشست اتاق فکر آلودگی هوای مشهد؛ چالش‌ها و راهکارها در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر کامران داوری رئیس کارگروه آب کشاورزی و محیط‌زیست اتاق فکر استان خراسان رضوی و معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر انصاری رئیس اتاق فکر استان خراسان رضوی، آقای خوش‌نیت معاون سیاسی امنیتی فرمانداری، دکتر فرهمند عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر میهمانان این نشست برگزار شد.

در نشست اتاق فکر آلودگی هوای مشهد؛ چالش‌ها و راهکارها که در روز شنبه هفتم بهمن‌ماه 96 در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، دکتر داوری ضمن خوشامدگویی به مهمانان در خصوص اهداف، وظایف و تفاوت سه بخش شورای هماهنگی حوضه آبریز، شب آب و اتاق فکر توضیحاتی را ارائه داد.

سپس دکتر اسماعیلی مدیر اجرایی پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی، گزارشی در خصوص آلودگی هوای مشهد ارائه و اظهار داشت: طبق آخرین گزارش WHO سالانه 7 میلیون نفر به علت آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند و طبق بررسی‌های انجام‌شده مقدار شاخص‌های آلودگی هوای مشهد به مقادیر این شاخص‌ها در تهران نزدیک شده است.

طبق بررسی‌های انجام‌گرفته از 313 روز سال تا به امروز، تعداد روزهای پاک 14 روز، تعداد روزهای سالم 220 روز، تعداد روزهای ناسالم برای گروه‌های حساس 75 روز، تعداد روزهای ناسالم برای همه گروه‌ها 5 روز بوده است.

دکتر مجید حبیبی نو خندان، رئیس پژوهشکده اقلیم‌شناسی و مرکز ملی اقلیم نیز در این نشست اعلام نمود: ضمن انجام عملیات پایش هوا، پیش‌بینی و پیش‌آگاهی وضعیت کیفیت هوا نیز توسط پژوهشکده اقلیم‌شناسی انجام می‌شود و روند این کار را برای حاضران تشریح نمود.

در پایان این نشست نیز دکتر انصاری رئیس اتاق فکر استان خراسان رضوی اظهار داشت: باید در خصوص مسائل و مشکلات روز فرهنگ‌سازی صورت گیرد که در ارتباط روزنامه‌ها و صداوسیما نقش مهمی دارند.