برگزاری مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده الهیات به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده الهیات روز 23 آذر 1398  با حضور دکتر احمدرضا بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در این دانشکده برگزار شد

در این مراسم که با حضور مدیران گروه های آموزشی، نماینده بنیاد دانشگاهی و دانشجویان دانشکده الهیات برگزار شد، ضمن معرفی و تقدیر از دکتر حسین صابری به عنوان استاد پژوهشگر منتخب دانشکده الهیات، اعضای هیأت علمی منتخب پژوهشی گروه های آموزشی، دانشجویان منتخب در حوزه های پژوهشی و آموزشی و نیز برگزیدگان مسابقه کتابخوانی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. این برنامه با سخنان رئیس دانشکده دکتر غلامرضا رئیسیان آغاز و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد ادامه یافت.

در ادامه مراسم معرفی دانشجویان برتر در حوزه آموزش، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برتر مقاطع دکتری در حوزه پژوهش بود.

از دیگر بخش های مراسم برگزاری مسابقه و برش کیک هفته پژوهش و نیز روز دانشجو بود.