به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، دوره بازآموزی بهداشت، ویژه مشاغل با حضور کارکنان شاغل در مراکز رفاهی شماره 1 و 2 دانشگاه فردوسی مشهد همچنین کارکنان و متصدیان تعدادی از تریاهای سطح پردیس دانشگاه برگزار شد.
غلامحسین دیمه کار، مدیر مرکز رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد در تکمیل این خبر افزود: رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل تهیه، تولید، توزیع و عرضه موجب میشود تا ماده غذایی سالم و باکیفیت بالای بهداشتی به دست مصرفکننده برسد، همچنین توجه به مطالب آموزشی و مطلع بودن تهیهکنندگان و مصرفکنندگان در عرضه و انتخاب غذای مناسب و بهداشتی به تغذیه سالم کمک خواهد نمود و ادامه داد: از سوی دیگر نظام نظارتی مستمر از سوی مراجع بهداشتی ایجاب مینماید که این آموزشها تداوم داشته و در برهههای زمانی متعدد و ادواری تجدید شود تا علاوه بر حفظ سلامت و بهداشت غذائی، استانداردهای متداول و رایج را نیز پشت سر بگذارد.
گفتنی است این دوره از روز شنبه هشتم دیماه آغاز و تا روز پنجشنبه بیستم ماه جاری ادامه خواهد داشت و شرکتکنندگان با جدیدترین یافتهها در خصوص بهداشت مواد غذائی، بهداشت فردی، بیماریها، بهداشت آب، ایمنی و انضباط و قوانین و مقررات اختصاصی در حوزه فعالیت خود آشنا خواهند شد و آموختههای آنان پس از سپری شدن دوره، در معرض سنجش و ارزیابی قرار خواهد گرفت و تداوم همکاری متصدیان شاغل در این واحدها منوط به فراگیری، بهکارگیری و رعایت دقیق آموختههایشان و موفقیت در آزمون پایان دوره خواهد شد.