برگزاری جلسه هماهنگی ستاد برگزاری جشن گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد

جلسه هماهنگی ستاد برگزاری جشن گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تقدیر از فرهیختگان دانشگاهی با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد، استانداری خراسان، دانشگاه‌های علوم پزشکی، پیام نور، آزاد اسلامی مشهد، دانشگاهیان فرهنگیان و دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این جلسه موارد مربوط به برگزاری جشن باشکوه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مطرح و ضمن تعیین مکان برگزاری این مراسم در خصوص حضور میهمانان عضو شبکه دانشگاه‌های استان در این مراسم (دانشجویان، اساتید و کارکنان) بحث و بررسی به عمل آمد.

لازم به ذکر است جشن گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تقدیر از فرهیختگان دانشگاهی در بهمن‌ماه جاری توسط دانشگاه‌های عضو شبکه جامع دانشگاه‌های استان برگزار می‌شود.