برگزاری آیین دید و بازدید نوروزی در دانشکده کشاورزی

این مراسم کهن و پرملاطفت به رسم و آیین هر ساله ، امسال نیز در چهاردهمین روز از بهار مسحور کننده و الهام بخش ، با حضور هیات رئیسه ، اساتید ، مدرسان ، کارشناسان و کارکنان دانشکده در فضائی محبت آمیز و مهربانانه به درستی و خاطره انگیز برگزار شد .

در این مراسم دکتر احمد نظامی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد و تنی چند از اساتید پیشکسوت ضمن ابراز خوشحالی و شعف از دیدار مجدد همکاران و تبریک و تهنیت ایام نوروز و بهار سال هزار و سیصد و نود و هفت ، همگان را به تلاش بیشتر برای ارتقاء و عرضه تجربیات ، قابلیتهای نهفته و استعدادهای بالقوه علمی و تخصصی خود به جامعه و کشورمان توصیه کردند و حفظ جایگاه مناسب دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی را از وظائف و دلمشغولی های همه دانستند .

شایان ذکر است که در این مراسم از اعضاء درگذشته دانشکده که در سال 1396 فقدانشان باعث تاثر و تالم شده بود یاد شد و از منزلت و مقام شامخ آنان تجلیل بعمل آمد .

همچنین اعضاء جدید این دانشکده که به تازگی برای انجام خدمت به صف اعضاء فعلی دانشکده کشاورزی پیوسته اند به حاضران معرفی شدند.

820016

820017