برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 و بیست و چهارمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1398 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برای 132 کد رشته امتحانی در روزهای پنج‌شنبه 23 و روز جمعه 24 خردادماه سال 1398 به‌طور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

دانشگاه فردوسی مشهد با مشارکت 11 دانشکده، حوزه امتحانی 23889 نفر از داوطلبان خواهد بود.

کارت ورود به جلسه و برگه راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه 20 خردادماه جاری بر روی سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار داده می‌شود. داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای و مشخصات ثبت نامی (شماره پرونده و کد رهگیری) نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون خود اقدام نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن کارت شرکت در آزمون و همچنین کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار الزامی است.

قابل‌ذکر است باجه رفع نقص در نوبت‌های صبح و بعدازظهر از روز سه‌شنبه 21 خردادماه در ساختمان مدیریت آموزشی واقع در پردیس دانشگاه درب شمالی دانشگاه فردوسی مشهد، صبح‌ها از ساعت 8:30 تا 12:00 و عصرها از ساعت 14:00 الی 18 برای رفع نقص موارد احتمالی داوطلبان، فعال خواهد بود.