بازدید رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد از دانشگاه کوفه و دانشگاه اسلامی نجف

دکتر غلامرضا رئیسیان رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد 30 دیماه در سفری سه روزه به عراق، ضمن شرکت در اولین کنفرانس بین المللی حفظ میراث باستانی عراق، از دانشگاه کوفه و دانشگاه اسلامی نجف بازدید به عمل آورد.

در این بازدید با آقای دکتر ظالمی رئیس دانشگاه کوفه و دکتر ولید فرج الله رئیس دانشکده فقه و اعضای هیئت علمی آن دانشکده دیدار نمود و در زمینه همکاری های مشترک از جمله کرسی یونسکو به تبادل نظر پرداخت.

وی همچنین در دیدار با رئیس و معاون دانشگاه اسلامی نجف آقایان دکتر عمار سلامی و دکتر هادی تمیمی بر ادامه همکاری و نیز پذیرش دانشجویان در مقطع دکتری در رشته علوم قرآن و حدیث تأکید نمود.

ایشان در ادامه سفر از مرکز تراث سامرا وابسته به عتبه مقدس عسکری بازدید و با مسئول آن مرکز دیدار نمود. وی آمادگی دانشکده الهیات را برای همکاری با آن مرکز اعلام داشت.