انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی و فناوری بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه های عمان و عراق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، بدنبال بازدید هیئت دانشگاه خلیج عمان و دانشگاه های العمید و الکفیل عراق، و بازدید از واحدها و توانمندی های دانشگاه فردوسی مشهد، تفاهم‌نامه همکاری های علمی و فناوری بین دانشگاه های دو کشور با دانشگاه فردوسی مشهد در شامگاه ‌شنبه 15 دی‌ماه 1397 امضا شد.

تبادل دانشجو و استاد، توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی، آموزش زبان فارسی و همکاری در حوزه انرژی های نو، شامل انرژی های خورشیدی و انرژی بادی از جمله اهدافی است که در توافق نامه همکاری بین دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه های عراق بسته شده است.

همچنین سرمایه گذاری دانشگاه فردوسی مشهد در ساخت شهر نانو در مسقط عمان و استفاده از دانش موجود در حوزه نانو فناوری در دانشگاه و ارائه محصولات نانو توسط واحدهای فناورانه دانشگاه در شهر نانو عمان، اهم توافقی است که بین دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه خلیج عمان بسته شد.

tafahom97102

tafahom97103