انتصاب دکتر بنی‌هاشمی به‌عنوان دبیر شورای راهبردی دانشگاه سبز دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در حکمی دکتر سید یاسر بنی‌هاشمی استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه را به سمت دبیر شورای راهبردی دانشگاه سبز دانشگاه فردوسی مشهد منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر سید یاسر بنی‌هاشمی

استادیار محترم دانشکده مهندسی

با سلام،

با توجه به تجارب و شایستگی‌های جناب‌عالی، به‌موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال به‌عنوان دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه منصوب می‌شوید. اجرای سیاست‌های سازگاربامحیط‌زیست، ارائه راهکارهای مناسب برای مدیریت منابع دانشگاه، اصلاح الگوی مصرف و کاهش هزینه‌های عمومی، جاری و مصارف انرژی، نهادینه کردن تفکر مسئولیت‌پذیری محیطی و اجتماعی همسو با حفظ پایداری طبیعت و بهره‌برداری از فناوری سبز از اهم امور محول به جناب‌عالی می‌باشد.

توفیق شمارا از خداوند متعال خواستارم.

محمد کافی

رئیس دانشگاه

لازم به ذکر است دکتر سید یاسر بنی‌هاشمی استادیار گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد می‌باشد.