امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه فردوسی مشهد و سازمان انتقال خون خراسان رضوی

نشست بررسی  همکاری  و امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه فردوسی مشهد و  سازمان انتقال خون خراسان رضوی  با حضور دکتر طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه ،  دکتر همایونی فر مدیر رفاه و سلامت دانشجویان و خانم دکتر پاسالار مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه همچنین مدیر کل سازمان انتقال خون خراسان رضوی و معاونین  ایشان در روز شنبه  9 تیر ماه 1397 در سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر طاهری  معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در این نشست ضمن تاکید بر امر خداپسندانه و نیکوکارانه اهدای خون ، بر ضرورت ترویج فرهنگ اهداء خون ، مخصوصا در بین جوانان تاکید کرد و آمادگی دانشگاه را جهت توسعه فرهنگ اهدا خون اعلام نمود. همچنین ایشان بر ضرورت تشکیل کارگروه جهت اجرایی شدن تفاهم نامه مذکور تاکید نمودند.

لازم به ذکر است پس از سخنان مدیر کل سازمان انتقال خون خراسان رضوی در خصوص اهدای خون و تشریح وضع خون بیمارستانها و مراکز درمانی ، تفاهم نامه همکاری  دانشگاه فردوسی مشهد و  سازمان انتقال خون خراسان رضوی  به امضای طرفین رسید.