مرکز
تحقیق وتوسعه لبنیات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد که با اهداف پژوهش وآ موزش
کاربردی راه اندازی شده برای تسهیل در تحقق این اهداف، خط تولید محصولات لبنی شامل:
۱- شیر پاستوریزه ۲- انواع ماست تازه و چکیده ۳-دوغ بدون اسانس ودوغ طعم دار ۴- پنیرهای
آب نمکی لاکتیکی ۵- کشک مایع را شروع و در اختیار دانشگاهیان قرار میدهد.
مهندس
بینا عضو هیئت مدیره انجمن همگن صنایع غذایی استان خراسان در گفتگو با خبرنگار
روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مزیت های محصولا ت مرکز که با نام سلامت عرضه می
شود را به شرح زیر بیان نمود:
۱- استفاده
از شیر تولید ی واحد گاو داری دانشکده کشاورزی با کیفیت عالی وبرتر در سطح استان و
حتی کشور به دلیل رعایت اصول علمی و بهداشتی و اخلاقی.
۲- نظارت
دقیق بر تولید به دلیل بهرهمند ی از راهنمایی های ارزنده اساتید گروه علوم وصنایع
غذایی و حضورکارشناسان با تجربه طولانی در صنعت و امکان بکارگیری تجهیزات دقیق آزمایشگاههای
گروه صنایع غذایی
۳- تازگی
وطروات محصولات، که به دلیل کوتاه بودن فاصله تولید تا مصرف است که به حفظ ارزش غذایی
و کیفیت محصول کمک میکند. این زمان در برخی محصولات بازار تا ۱۰ روز می رسد در حالی که در این مرکز
حداکثر ۲ روز است.
علاقمندان
می توانند جهت خرید شیر و سایر محصولات در ساعات اداری به یکی از اماکن زیر مراجعه
نمایند:
فروشگاه
شرکت تعاونی کارکنان
فروشگاه
نفس واقع در جنب دانشکده علوم ریاضی
فروشگاه
مجتمع صنایع غذایی جنب دانشکده کشاورزی
خبرنگار : شهابی
.
کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد