آغاز به کار خط تولید محصولات مرکز تحقیق و توسعه لبنیات دانشکده کشاورزی

ارسال شده در تاریخ :

مرکز
تحقیق وتوسعه لبنیات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد که با اهداف پژوهش وآ موزش
کاربردی راه اندازی شده برای تسهیل در تحقق این اهداف، خط تولید محصولات لبنی شامل:


۱- شیر پاستوریزه ۲- انواع ماست تازه و چکیده ۳-دوغ بدون اسانس ودوغ طعم دار ۴- پنیرهای
آب نمکی لاکتیکی ۵- کشک مایع را شروع و در اختیار دانشگاهیان قرار می‌دهد‌.


مهندس
بینا عضو هیئت مدیره انجمن همگن صنایع غذایی استان خراسان در گفتگو با خبرنگار
روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، مزیت های محصولا ت مرکز که با نام سلامت عرضه می
شود را به شرح زیر بیان نمود:


۱- استفاده
از شیر تولید ی واحد گاو داری دانشکده کشاورزی با کیفیت عالی وبرتر در سطح استان و
حتی کشور به دلیل رعایت اصول علمی و بهداشتی و اخلاقی.


۲- نظارت
دقیق بر تولید به دلیل بهره‌مند ی از راهنمایی های ارزنده اساتید گروه علوم وصنایع
غذایی و حضورکارشناسان با تجربه طولانی در صنعت و امکان بکارگیری تجهیزات دقیق آزمایشگاههای
گروه صنایع غذایی


۳- تازگی
وطروات محصولات، که به دلیل کوتاه بودن فاصله تولید تا مصرف است که به حفظ ارزش غذایی
و کیفیت محصول کمک می‌کند. این زمان در برخی محصولات بازار تا ۱۰ روز می رسد در حالی که در این مرکز
حداکثر ۲ روز است.


علاقمندان
می توانند جهت خرید شیر و سایر محصولات در ساعات اداری به یکی از اماکن زیر مراجعه
نمایند:


فروشگاه
شرکت تعاونی کارکنان


فروشگاه
نفس واقع در جنب دانشکده علوم ریاضی


فروشگاه
مجتمع صنایع غذایی جنب دانشکده کشاورزی


خبرنگار : شهابی


30701


30703


30702



.



 


کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد


https://telegram.me/ferdowsium

آخرین اخبار