ارسال شده در تاریخ : شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷

ertegha97

توسعه حرفه‌ای دانشجویان دکتری یعنی فرایند رسمی و غیررسمی بهسازی و آماده‌سازی مستمر برای پذیرش نقش‌های مختلف در آینده، امری ضروری است. یکی از مؤلفه‌های توسعه حرفه‌ای، کسب قابلیت‌ها و صلاحیت‌های حرفه‌ای در فرایند تدریس است.

معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در راستای افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان دکتری این دانشگاه و آشنایی ایشان با شیوه‎های تدریس و مدیریت کلاس، دوره‎های ارتقای شایستگی‎های آموزشی دانشجویان دکتری» را طراحی و برگزار می‎کند. این دوره‎ها توسط کالج دانشگاه برگزار می‎شود.

ویژگی‎های دوره ارتقای شایستگی‎های آموزشی دانشجویان دکتری

معرفی دوره: این دوره‎ها در قالب یک بسته آموزشی شامل 3 درس 2 واحدی می‎باشد که به‌صورت کارگاهی ارائه می‎شود.

مخاطبان دوره: کلیه دانشجویان دکتری دانشگاه فردوسی می‎توانند در این دوره شرکت نمایند.

هزینه شرکت در دوره: هزینه شرکت در هر درس از دوره، 4.000.000 ریال می‎باشد. پس از واریز شهریه امکان استرداد آن نخواهد بود.

محل برگزاری دوره: با توجه به شرایط هر درس، دوره در محل ساختمان کالج واقع در نبش رضای 23 و یا در محل پردیس دانشگاه برگزار خواهد شد.

شرایط معافیت از پرداخت شهریه: شرکت در دوره‌های آموزشی برای دانشجویان رتبه 1 که آزمون جامع را با موفقیت سپری کرده‎اند و یا در طرح خوشه‌بندی شهاب دانشگاه در خوشه یک قرارگرفته‌اند، رایگان می‎باشد.

دروس دوره:

- آشنایی با روش‎های تدریس