ارسال شده در تاریخ : پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷

bama

با توجه به درخواست  دانشگاهیان  محترم مبنی بر فعال شدن مجدد لینک ثبت نام برای شرکت در طرح “بانک مراقبان آزمون (باما)”، این لینک با اعمال شرایط ذیل به مدت 10 روز  (از تاریخ 24 دی لغایت 3 بهمن) فعال شده است.

خواشهمند است  قبل از ثبت نام به موارد ذیل توجه فرمایید.

به منظور ساماندهی برگزاری آزمون های دانشگاهی، ملی و بین المللی در دانشگاه فردوسی مشهد، با تصمیم شورای معاونت آموزشی دانشگاه مقرر گردیده است از این پس دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت (ناتک) آموزشی دانشگاه مسئولیت طراحی، اعتباریابی و نظارت آزمون های مزبور را بر عهده گیرد. اجرای آزمون ها بر عهده کالج دانشگاه می باشد.

در همین راستا مقرر شده است "بانک اطلاعاتی مراقبان آزمون (باما)" تهیه شود. بنابراین ضروری است کلیه همکاران دانشگاهی (اعم از اعضای محترم هیات علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان محترم دکتری و کارشناسی ارشد) که تمایل به همکاری در برگزاری آزمون های مزبور را دارند، اطلاعات پرسنلی خود را از طریق سایت کالج دانشگاه/ منوی ثبت نام الکترونیک دوره ها و کارگاه ها/ بانک اطلاعاتی مراقبان آزمون، در سیستم وارد نمایند. متقاضیان شرکت در طرح "مراقبان آزمون"، به عنوان عوامل اجرایی آزمون (عوامل مخزن، سرپرست سالن، رابط و مراقب) آموزش های لازم را دریافت می نمایند و پس از گذراندن دوره آموزشی، گواهی “شایستگی مراقبت از آزمون” (شِما) را از دفتر ناتک آموزشی دانشگاه دریافت نمایند. بدیهی است پس از تهیه بانک اطلاعاتی و برگزاری آموزش های لازم، صرفا همکارانی در برگزاری آزمون ها با دانشگاه همکاری خواهند داشت که موفق به اخذ گواهی "شما" شده باشند. دوره های آموزشی با نظارت و طراحی ناتک و توسط کالج دانشگاه برگزار می شود. خواهشمند است در طی فرآیند ثبت نام به موارد ذیل توجه داشته باشید:

همکاران و دانشجویانی که در دور اول ثبت نام اقدام به نام نویسی نموده اما مدارک خود را تکمیل ننموده اند، می توانند با وارد کردن کد ملی و کدرهگیری که از سیستم دریافت کرده اند، نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند.

حداقل مدرک لازم برای همکاری به عنوان عوامل آزمون ها، مدرک کاردانی می باشد. همکارانی که مدرک تحصیلی آنان دیپلم می باشد، در صورت داشتن سابقه همکاری در برگزاری آزمون ها می توانند اقدام به ثبت نام نمایند.

پس از تهیه بانک اطلاعاتی فقط همکاران و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد اجازه همکاری در برگزاری آزمون ها را خواهند داشت.

دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد صرفا به عنوان رابط و یا مراقب می توانند در برگزاری آزمون ها همکاری داشته باشند.

همکارانی می توانند به عنوان عوامل مخزن در برگزاری آزمون فعالیت نمایند که دارای یکی از شرایط ذیل باشند:

الف) سابقه حضور در مخزن در آزمون های قبل

ب) سابقه همکاری در مدیریت آموزشی و یا اداره خدمات آموزشی دانشکده ها و یا سابقه همکاری به عنوان کارشناس پژوهشی (در صورت تایید همکاری)

همچون گذشته، کلیه همکاران واجد شرایط به عنوان عوامل مخزن، پس از تایید صلاحیت عمومی ایشان، می توانند در برگزاری آزمون ها همکاری نمایند.

برای کلیه همکاران ثبت نام کننده در طرح باما دوره های آموزشی به مدت حداقل 4 ساعت برگزار خواهد شد. این دوره ها شامل آموزش های عمومی برای همه متقاضیان و آموزش های تخصصی برای سرپرستان سالن و عوامل مخزن می باشد. شرکت در این دوره ها و آزمون پایان دوره آن و اخذ گواهی مربوطه، برای همه متقاضیان همکاری (حتی افرادی که سابقه همکاری در برگزاری آزمون ها را دارند) الزامی می باشد.

هزینه شرکت در دوره آموزشی 300.000 ریال می باشد.

در صورت ثبت نام به موقع و نهایی همکاران محترم، طبق برنامه ریزی انجام شده، اولین دوره برای متقاضیان پنجشنبه 11 بهمن ماه برگزار خواهد شد

لینک ثبت نام -کلیک کنید