ارسال شده در تاریخ : شنبه ۰۴ اسفند ۱۳۹۷

olampiyad24

با توجه به برگزاری بیست و چهارمین  المپیاد علمی - دانشجویی منطقه 9 کشور (استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان)  در اردیبهشت‌ماه 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد، از متقاضیان محترم این المپیاد تقاضا می شود مطالب زیر را مطالعه و جهت ثبت نام به لینک انتهای این متن مراجعه نمایند.

نحوه شرکت در المپیاد غیرمتمرکز منطقه 9:

الف) دانشگاه‌های دولتی

هر یک از دانشگاه‌های دولتی مجاز است که تیم شرکت‌کننده (حداکثر 5 نقره) در هر یک از رشته‌های 22 گانه یادشده را طبق ضوابطی که دانشگاه برای رشته‌های خود تعیین می‌کند، در زمان مقرر انتخاب و از طریق معاونت آموزشی دانشگاه به دانشگاه فردوسی مشهد معرفی نماید

ب) دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی

هر یک از مجموعه‌های دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی واقع در منطقه 9 مجاز است که در هر یک از رشته‌های 22 گانه، یک تیم حداکثر 5 نقره از میان همه واحدهای دانشگاهی مجموعه خود در منطقه را انتخاب و در زمان مقرر به دانشگاه فردوسی مشهد معرفی نماید. چگونگی انتخاب تیم‌ها از میان همه دانشگاه‌های مجموعه مربوط، بر عهده دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی است.

شرایط شرکت در المپیاد غیرمتمرکز منطقه 9:

- دانشجوی داوطلب شرکت در المپیاد، در نیمسال دوم سال تحصیلی 98- 1397  در حال تحصیل باشد (ارائه گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است).

- به ازای هر داوطلب، مبلغ   2650000  ریال به  شماره‌حساب 425299190 به نام «عواید معاونت آموزشی دانشگاه» نزد بانک تجارت  واریز شود.

زمان برگزاری آزمون المپیاد غیرمتمرکز: 12 و 13 اردیبهشت‌ماه 1398

مکان برگزاری آزمون: دانشگاه فردوسی مشهد