ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی در روز چهارشنبه 21 فروردین‌ماه 1398 با حضور استادان، دانشجویان و ایده پردازان حوزه اجتماعی در تالار رودکی مجتمع کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر کرمانی دبیر رویداد و مدیر فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد، پس از خوشامدگویی به اساتید، دانشجویان و مهمانان این برنامه، عنوان کرد: این رویداد ملی به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور در قالب استارتاپ کارآفرینی اجتماعی و در راستای پیشبرد طرح ملی کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور برگزارشده است. ما در این رویداد میزبان عزیزان ارجمندی از 13 استان کشور در شرق و شمال کشور هستیم که البته بنا بر اتفاقات ناگواری که در تعداد قابل‌توجهی از این استان‌ها خصوصاً استان گلستان و مازندران افتاد، برخی از مهمانان این امکان را نداشتند که در این جمع حاضر باشند و ما جایگاه آنها را در اینجا محفوظ نگاه می داریم.

وی افزود: این رویداد باهدف استفاده از پتانسیل‌های کارآفرینی اجتماعی در دانشگاه‌های کشور و با محوریت انجمن‌های علمی دانشجویی باهدف شناسایی افراد مستعد و خلاق به‌منظور کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ایجاد روش‌های نوآورانه به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی طی روزهای 21 تا 23 فروردین‌ماه 1398 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

دکتر مهدی نژاد نوری، معاون علمی آستان قدس رضوی نیز در نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی به بیان مزیت‌های کارآفرینی در ارتباط عرضه و تقاضا پرداخت و در خصوص اهمیت کارآفرینی اجتماعی گفت: همان‌طور که در پیام گام دوم انقلاب آمده است بزرگ‌ترین سرمایه کشور ما، نیروی انسانی است. همان‌طور که می‌دانید 3 میلیون و 600 هزار دانشجو در کشور داریم که از این تعداد 1 میلیون نفر دانشجوی ارشد و دکترا هستند. با تمام هزینه‌هایی که این تعداد دانشجو برای جامعه دارند، بسیاری از آن‌ها به دلیل اینکه توانایی که در دانشگاه کسب کرده‌اند در آن زمان پیوند با نیاز جامعه ندارد پس از فارغ‌التحصیلی به‌ندرت آن را مورداستفاده قرار داده‌اند.

در ادامه دکتر علیرضا نبی، کارآفرین نمونه، بر اهمیت کارآفرینی اجتماعی در فرآیند سرمایه‌گذاری تأکید کرد و اظهار داشت: کار تکراری محکوم‌به شکست است. اینکه کاری که همه انجام می‌دهند را انجام دهید سرمایه‌گذاری نیست بلکه حرکتی بوفالویی است. من یک کارآفرین اجتماعی هستم و 16 سال است که باکسانی کار می‌کنم که به‌جز خدا هیچ‌کس را ندارند.

سعید صالح، مدیرکل امور اجتماعی استان خراسان رضوی، کارآفرینی اجتماعی را مولد سرمایه اجتماعی دانست؛ و افزود: این رویداد از معدود استارتاپ هایی است که با حمایت دولت و وزارت کشور در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. طرح ملی تقسیم‌کار اجتماعی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از حدود سال ۹۴ بعد از یک پیمایش که وضعیت آسیب‌های اجتماعی را در کشور سنجید و نشان می‌داد که ما ازنظر سرمایه‌های اجتماعی در کشور وضعیت مناسبی نداریم و سرمایه اجتماعی در کشور طی سال‌های اخیر کاهش پیداکرده است کلید خورد. وی در پایان در رابطه با برگزاری دوره دوم این رویداد گفت: اعتبارات دوره دوم این رویداد تخصیص داده‌شده است وان شاالله ما میزبان دوره دوم آن در مشهد و در دانشگاه فردوسی مشهد خواهیم بود.

در ادامه این رویداد تیم های شرکت‌کننده به ارائه ایده‌های خود پرداختند.

لازم به ذکر است نخستین رویداد ملی کارآفرینی اجتماعی با محوریت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی طی روزهای 21 تا 23 فروردین‌ماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

841957

841958

841959